#1223

Paeljos sriuba su vištiena ir šiaurinėmis krevetėmis


20 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Indukcinė kaitlentė „AEG MaxiSense® Pure“ (HK874400FB)

Naujoji intuityvi AEG indukcinė kaitlentė iš pirmo žvilgsnio – tik juoda stiklinė virtuvės stalviršio dalis, tačiau pirštų galiukais prilietus vienintelį matomą mygtuką tuojau pasirodo modernus valdymo skydelis.

Ingredientai:

2 svogūnų
2 raudonųjų paprika
2 morkų
300 g maltos vištienos
200 g ryžių
1 v. š. pomidorų pastos
3 česnako skiltelių
500 g sultinio
1 a. š. rūkytos paprikos
100 g šiaurinių krevečių
200 g žaliųjų žirnelių
mėtų, česnako laiškų (papuošti)
druskos, pipirų
aliejaus (kepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais kartu su paprikomis ir morkomis.  Apkepkite su aliejumi.
  2. Sudėkite vištieną ir ryžius, apkepkite su daržovėmis, įdėkite pomidorų pastą ir traiškytas česnako skilteles. Pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Kai apkeps, užpilkite sultiniu ir sudėkite rūkytos paprikos miltelius. Pavirkite, kol ryžiai išvirs, sudėkite krevetes ir žaliuosius žirnelius prieš pat virimo pabaigą.
  4. Patiekite su kapotomis žolelėmis.


IŠBANDYKITE: