#1224

Paeljos ryžių lapų suktinukai su čoriso dešra ir vištiena


25 min.
4 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

Indukcinė kaitlentė „AEG MaxiSense® Pure“ (HK874400FB)

Naujoji intuityvi AEG indukcinė kaitlentė iš pirmo žvilgsnio – tik juoda stiklinė virtuvės stalviršio dalis, tačiau pirštų galiukais prilietus vienintelį matomą mygtuką tuojau pasirodo modernus valdymo skydelis.

Ingredientai:

½ čoriso dešros
200 g poro
3 česnako skiltelių
2 paprikų
200 g vištienos filė
60 g austrių padažo
80 g špinatų lapų
1 pakelio ryžių popieriaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Čoriso dešrą, porą, česnaką supjaustykite smulkiais kubeliais. Paprikas supjaustykite šiaudeliais.
  2. Keptuvėje apkepkite čoriso dešrą, po to sudėkite porus ir paprikas. Vištieną supjaustykite šiaudeliais ir sudėkite į apkeptas daržoves kartu su česnaku. Apkepkite ir užpilkite austrių padažu. Permaišykite ir atvėsinkite, ant viršaus uždėkite špinatų.
  3. Ryžių popierių sušlapinkite vandens purkštuku ir sudėkite įdarą išilgai į centrą. Užlenkite apačią, po to – kraštus ir tvirtai suvyniokite.
  4. Patiekite su mėgstamu padažu.


IŠBANDYKITE: