#960

Orkaitėje keptos salotos su feta


30 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 didelių romaninių salotų gūžių
200 g fetos
 
Užpilui:
2 šaukštų medaus
2 šaukštų garstyčių
50 ml balzaminio acto
100 ml aliejaus
Žiupsnelio druskos
Sviesto (formai patepti)

PARUOšIMO BŪDAS:

• Salotų gūžes perpjaukite pusiau, sudėkite į sviestu pateptą kepimo formą.

• Sumaišykite visus produktus, skirtus užpilui, ir užpilkite ant salotų. Šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite apie 20 min.

• Pabaigoje sudėkite patrupintą fetą ir dar palaikykite 1–2 min. orkaitėje, kad feta taptų minkštesnė.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: