#1412

Omletas su sezamais ir grybais


16-17 min.
1 asm.
Lengvas

Ingredientai:

1 šaukšto sezamų
3–4 pievagrybių
1 šaukšto aliejaus
2 AUDRUPIO paukštyno kiaušinių
2 šaukštų sojų padažo
15 g sviesto
Kelių laiškinių česnakų laiškų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Sezamus paskrudinkite sausoje keptuvėje. Atidėkite.
  2. Grybus supjaustykite griežinėliais, suberkite į keptuvę su aliejumi ir kepkite, nustatę vidutinę kaitrą, kol išgaruos skystis. Atidėkite.
  3. Atskirkite AUDRUPIO paukštyno kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius ištrinkite su sojų padažu. Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai sumaišykite su tryniais.
  4. Sviestą įkaitinkite, supilkite kiaušinių masę ir kepkite 3 min. Uždenkite dangčiu ir kepkite dar 2 min.
  5. Grybų įdarą sudėkite ant omleto ir jį sulenkite. Prieš patiekdami pabarstykite skrudintais sezamais ir kapotais laiškiniais česnakais.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found