#064

Omletas su grybais ir šonine


10 minučių
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

4 kiaušinių
100 g poro
150 g rudųjų grybų „shimeji“
100 g karštai rūkytos šoninės
50 g fermentinio sūrio
2 šaukštų lydyto sūrelio
2 šaukštų grietinės
1 šaukšto majonezo
2 šaukštų aliejaus
žiupsnelio šviežių šalavijų
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą šoninę. Suberkite porus ir grybus. Pagardinkite druska, pipirais ir šalavijais.

2. Kiaušinius gerai suplakite su sūreliu, grietine, majonezu, druska ir pipirais.

3. Išplaktus kiaušinius supilkite į keptuvę ant grybų su šonine, užberkite fermentinį sūrį ir uždengę kepkite ant lėtos ugnies.

4. Patiekite su juoda duona.



IŠBANDYKITE: