top of page

Obuolių uogienė su bananais, ananasais ir vanile (Receptas)


Obuolių uogienė su bananais, ananasais ir vanile_ Alfo receptas
VMG nuotr.

1 l

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 300 g valytų ananasų

  • ½ vanilės ankšties

  • 1 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės

  • 50 ml vandens

  • 500 g DAN SUKKER cukraus uogienėms

  • 300 g luptų bananų

  • 300 g valytų obuolių

1. Nesmulkiais kubeliais supjaustykite obuolius, ananasą ir bananus.

2. Į puodą įpilkite vandens, suberkite smulkintus vaisius ir maišydami supilkite cukrų. Įdėkite išilgai pusiau perpjautą vanilės ankštį.

3. Virkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami apie 20–25 min. Baigdami virti supilkite citrinos sultis ir suberkite tarkuotą žievelę.

4. Nukelkite nuo ugnies ir palikite pravėsti.

5. Supilkite į stiklainius, uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page