#1277

Netikėtas Alfo obuolių pyragas su vištiena


1 val. 5 min.
8–10 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

OMEDOIL Smoked pirmojo spaudimo ypač tyras rūkytas alyvuogių aliejus

Rūkytas alyvuogių aliejus SMOKED pasižymi išskirtiniu su saldžios karamelės natomis kvapu, kuris išgaunamas rūkant aliejų deginamų alyvuogių kauliukų dūmuose. Tinka mėsos, paukštienos, grybų, makaronų ir ryžių patiekalams pagardinti. Jiems suteikia švelnų dūmo aromatą. Taip pat tinka salotų ir įvairiausių padažų (naminio majonezo, pesto ir kt.) paruošime.

Ingredientai:

3 obuolių
50 g puskiečio sūrio
150 g KEKAVA vištienos filė
250 ml kefyro arba natūralaus jogurto
100 ml aliejaus
150 g MALSENA kvietinių miltų „Self Raising“
100 g MALSENA viso grūdo ruginių miltų
Gero žiupsnio druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Šviežių rozmarino lapelių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Keksinę formą (11×24 cm) išklokite kepimo popieriumi.
  2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite stambokais kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite sūrį ir KEKAVA vištienos filė.
  3. Dubenyje sumaišykite skystus produktus – kefyrą ir aliejų, kitame – birius: MALSENA kvietinius „Self Raising“ miltus, MALSENA viso grūdo ruginius, druską, pipirus. Į sausą mišinį suberkite pjaustytus obuolius, vištieną ir sūrį, taip pat – smulkintus rozmarino lapelius.
  4. Skystąją ir biriąją dalis sumaišykite kartu ir gautą tešlą sudėkite į formą. Kepkite apie valandą. Patikrinkite, ar iškepęs pyragas, mediniu iešmeliu.

Video žiūrėkite ČIA.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found