#1277

Netikėtas Alfo obuolių pyragas su vištiena


1 val. 5 min.
8–10 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

AEG linijos „Mastery“ orkaitė „Steam Pro“

Orkaitė „AEG SteamPro“ – intuityviausia gaminimo patirtis pasaulyje. Išbandykite orkaitės funkciją „Sense Cook“ ir įsitikinsite, kad pirmąkart galite besąlygiškai pasitikėti orkaite – jums nebereikės spėlioti, kokioje temperatūroje kepti. Tiesiog pasirinkite iškepimo lygį ratuku nustatydami fazę: Lengvai, vidutiniškai ar visiškai iškepta. Viskas pagal jūsų pageidavimą.

Ingredientai:

3 obuolių
50 g puskiečio sūrio
150 g KEKAVA vištienos filė
250 ml kefyro arba natūralaus jogurto
100 ml aliejaus
150 g MALSENA kvietinių miltų „Self Raising“
100 g MALSENA viso grūdo ruginių miltų
Gero žiupsnio druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Šviežių rozmarino lapelių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Keksinę formą (11×24 cm) išklokite kepimo popieriumi.
  2. Obuolius nulupkite ir supjaustykite stambokais kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite sūrį ir KEKAVA vištienos filė.
  3. Dubenyje sumaišykite skystus produktus – kefyrą ir aliejų, kitame – birius: MALSENA kvietinius „Self Raising“ miltus, MALSENA viso grūdo ruginius, druską, pipirus. Į sausą mišinį suberkite pjaustytus obuolius, vištieną ir sūrį, taip pat – smulkintus rozmarino lapelius.
  4. Skystąją ir biriąją dalis sumaišykite kartu ir gautą tešlą sudėkite į formą. Kepkite apie valandą. Patikrinkite, ar iškepęs pyragas, mediniu iešmeliu.

Video žiūrėkite ČIA.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found