#

Obuolių pyragas iš plikytų sausainių


30 min
8 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

3-5 obuolių
miltelinio cukraus pagal skonį
1 banano
žiupsnelio cinamono
250 g plikytų sausainių
šlakelio brendžio
250 g maskarponės
200 ml grietinėlės
šviežių uogų ir mėtų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Obuolius nulupkite, ir supjaustykite kubeliais.
2. Suberkite obuolius į keptuvę su ½ šaukšto miltelinio cukraus, cinamonu ir pjaustytu bananu. Maišydami kepkite kol suminkštės.
3. Į pasirinką indą sudėkite pjaustytus sausainius ir apšlakstykite brendžiu.
4. Sudėkite keptų obuolių sluoksnį. Kelias minutes atvėsinkite.
5. Maskarponę išplakite su grietinėle ir cukrumi ( pagal skonį ) ir sudėkite ant obuolių sluoksnio.
6. Papuoškite šviežiomis uogomis ir mėtomis.



IŠBANDYKITE: