8 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
3-5 obuolių
miltelinio cukraus pagal skonį
1 banano
žiupsnelio cinamono
250 g plikytų sausainių
šlakelio brendžio
250 g maskarponės
200 ml grietinėlės
šviežių uogų ir mėtų
1. Obuolius nulupkite, ir supjaustykite kubeliais. 2. Suberkite obuolius į keptuvę su ½ šaukšto miltelinio cukraus, cinamonu ir pjaustytu bananu. Maišydami kepkite kol suminkštės. 3. Į pasirinką indą sudėkite pjaustytus sausainius ir apšlakstykite brendžiu. 4. Sudėkite keptų obuolių sluoksnį. Kelias minutes atvėsinkite. 5. Maskarponę išplakite su grietinėle ir cukrumi ( pagal skonį ) ir sudėkite ant obuolių sluoksnio. 6. Papuoškite šviežiomis uogomis ir mėtomis.