#1653

Obuoliai ir kriaušės, kepti ant karamelinės pagalvės


35 min.
4 asm.
Lengvas

Ingredientai:

2–3 kriaušių
2–3 obuolių
60 g sviesto
100 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
50 ml romo
Šlakelio DANSUKKER auksaspalvio cukraus sirupo
50 g lazdynų riešutų
Kelių šakelių rozmarino

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.
  2. Kriaušes ir obuolius perpjaukite pusiau, išskobkite.
  3. Kepimo formą gausiai patepkite minkštu sviestu ir pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi. Pašlakstykite romu. Sudėkite vaisių puseles į formą, pašlakstykite DANSUKKER auksaspalviu sirupu, užberkite riešutų ir šaukite į orkaitę.
  4. Kepkite apie 20 min. Pabaigoje sudėkite rozmarino šakeles.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found