top of page

Niujorkietiškas mėsainis


Reikia:


Padažui:

  • 80 g „Heinz” majonezo

  • 15 g garstyčių su medumi

  • 30 g svogūno

  • žiupsnelio maltos saldžiosios paprikos

  • 1 šaukšto cukraus sirupo

  • šlakelio baltojo vyno acto

  • 2 šaukštų marinuotų agurkėlių skysčio


Mėsainiui:

  • 1 bandelės

  • 1 mėsainio paplotėlio

  • 20 g smulkiai kapoto svogūno

  • kelių griežinėlių lydyto sūrio

  • kelių marinuotų agurkų

  • kelių salotų lapų

  • šlakelio alyvuogių aliejaus


  1. Maisto smulkintuvu sutrinkite visus padažui skirtus ingredientus.

  2. Išmaišykite ir paruoštą padažą palaikykite šaldytuve.

  3. Bandelę perpjaukite per pusę ir 5 minutes paskrudinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  4. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių po kelias minutes apkepkite mėsos paplotėlį. Ant bebaigiančio kepti paplotėlio uždėkite sūrį.

  5. Smulkiai suplėšykite salotų lapus, supjaustykite svogūną ir agurkėlius.

  6. Skrudintą duoną aptepkite paruoštu padažu, uždėkite smulkintą svogūną ir dalį agurkėlių. Tuomet dėkite mėsos paplotėlį ir likusias daržoves. Uždenkite likusia bandelės puse.

Naujausi įrašai

bottom of page