#131

Nekeptas braškių ir sūrio pyragas


20 minučių
Visai šeimai
Vidutinis

Ingredientai:

2 šaukštų kavos likerio
400 g sūrio kremo
500 g maskarponės
6 šaukštų DAN SUKKER cukraus “Panevėžio Plius”
1 šaukštelio vanilinio cukraus DAN SUKKER
100 ml amareto kremo likerio
250 g šviežių braškių į kremą + 750 g įdarui ir papuošti
1 pakelio (20 g) želatinos
70 ml vandens
250 g saldinto sutirštinto pieno su kakava
1 pakelio (180 g) šokoladinių sausainių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sausainius susmulkinkite virtuvinio kombaino inde ir sumaišykite su sutirštintu pienu ir likeriu. Gautą masę sudėkite į formos dugną ir suspauskite. Formą pastatykite į šaldytuvą.

2. Į virtuvinio kombaino indą sudėkite sūrio kremą, maskarponę, cukrų, vanilinį cukrų, įpilkite amareto ir suberkite 250 g braškių. Viską gerai sutrinkite.

3. Želatiną supilkite į karštą virintą vandenį ir maišykite, kol želatina ištirps.

4. Ištirpusią želatiną supilkite į kremą, išmaišykite, įdėkite smulkintų braškių ir supilkite ant sausainių pagrindo. Viršų papuoškite likusiomis braškėmis.

5. Pyragą kelioms valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.



IŠBANDYKITE: