#311

Naminis majonezas


15 minučių
2 porcijos
Lengvas


Rekomenduojame:

RANKINIS MAIŠYTUVAS „Philips“

Galingas „Philips“ rankinis maišytuvas, kuriame įmontuotas 800 W variklis, o intuityvaus valdymo „SpeedTouch“ mygtukas leidžia lengvai valdyti – kuo stipriau spausite, tuo didesnė galia bus naudojama. Prie maišytuvo pridėtas 1000 ml kapoklis leis sukapoti didelius mėsos, žuvies, riešutų ar daržovių kiekius.

Nemaloniausia, kai smulkinant produktus, apsitaškoma. Naudojant šį įrenginį, to nenutiks, nes smulkintuvo antgalio apatinėje dalyje sumontuotas bangos formos ašmenų apsauga.

 

www.philips.lt

Ingredientai:

3 šaltų kiaušinio trynių
1 šaukšto garstyčių
1 aliejaus (geriau 200 ml alyvuogių ir 800 ml saulėgrąžų aliejaus)
1 šaukšto cukraus
1 šaukšto kapotų česnakų
1 šaukšto citrinos sulčių
6 šaukštų vandens
druskos, pipirų
3 šaltų kiaušinio trynių
1 šaukšto cukraus
1 šaukšto kapotų česnakų
1 šaukšto citrinos sulčių
6 šaukštų vandens
druskos, pipirų
1 aliejaus (geriau 200 ml alyvuogių ir 800 ml saulėgrąžų aliejaus)
1 šaukšto garstyčių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Šaltus kiaušinių trynius supilkite į dubenį, įkrėskite garstyčių. Suplakite rankiniu plakikliu „Philips“.

2. Plakdami maža srovele pilkite aliejų.

3. Kai supilsite visą aliejų ir padažas sutirštės, įberkite cukraus, česnakų, įpilkite citrinos sulčių ir vandens, pagardinkite druska ir pipirais.

4. Plakite dar keletą sekundžių.

5. Leiskite majonezui pastovėti šaldytuve apie 2 valandas ir skanaukite.



IŠBANDYKITE: