#120

Naminis grietinėlės likeris


15 minučių
2l
Lengvas

Ingredientai:

1,7 l airiško viskio
200 ml saldaus kondensuoto pieno
200 ml „Dansukker“ šviesaus sirupo

Šviesusis sirupas – neutralaus skonio produktas, dažniausiai naudojamas duonos ir saldumynų tešlai ruošti, desertams, padažams gaminti, gėrimams saldinti. Sirupas padeda tešlai greičiau iškilti, pagerina kepinių skonį ir fermentavimo procesą. Naudojant šviesųjį sirupą kepiniai ilgiau išlieka drėgni ir švieži, o padažai būna tirštesni.
www.dansukker.lt


120 ml pieno
120 ml grietinėlės
2 šaukštų šokoladinio sirupo
2 vanilės lazdelių
1 šaukšto tirpios kavos ekstrakto

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Į elektrinį maišytuvą supilkite visus produktus, išskyrus vanilės lazdeles. Suplakite iki vientisos masės.

2. Supilkite į pasirinktą tarą, sudėkite vanilės lazdeles ir palikite šaldytuve keletą dienų.



IŠBANDYKITE: