#549

N. ŠULIJOS AVIŽŲ KOŠĖ


10 minučių
2–3 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

„iittala“ perlo pilkumo dubuo

21 cm skersmens minimalistinio stiliaus dubuo tiks kasdieniams patiekalams ir puikiai atrodys ant valgomojo stalo.

 

 

www.ginalasinterjeras.lt

Ingredientai:

200 ml pieno
1 stiklinės avižinių dribsnių
kelių šaukštų kondensuoto pieno
1 šaukštelio sviesto
1 apelsino žiupsnelio cinamono uogienės

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Puode pakaitinkite pieną ir suberkite į jį avižinius dribsnius.

2. Virkite apie 5 minutes, kai dribsniai išbrinks, supilkite kondensuotą pieną, sviestą ir išmaišykite.

3. Įtarkuokite apelsino žievelę ir įberkite cinamono.

4. Pagardinkite uogiene.



IŠBANDYKITE: