top of page

Mozūrėlis su avietėmis


Mozūrėlis su avietėmis, vmg receptas

6-8 asm.

Gaminimas 40 min.

Kepimas 20-25 min.

Zzz 30 min.


Reikia:

  • 190 g miltų

  • 20 g DANSUKKER cukraus miltelių

  • Žiupsnelio druskos

  • 100 g kambario temperatūros sviesto

  • 1 trynio

  • 50 ml vandens

  • 100 ml aviečių džemo be sėklyčių

1. Miltus ir DANSUKKER cukraus miltelius persijokite, įberkite druskos. Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir viską sutrinkite pirštais. Padarykite duobutę, įleiskite trynį ir supilkite vandenį. Viską greitai suminkykite. Suvyniokite tešlą į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą. 2. Po 30 min. plonai iškočiokite, suteikite kepiniui kiaušinio arba kitokią norimą formą, padarykite iš tešlos „bortelius“, subadykite tešlą viduryje šakute ir šaukite į orkaitę 190 laipsnių temp.. Kepkite, kol mozūrėlio pagrindas iškeps – apie 20–25 min. Išimkite, ataušinkite. 3. Ataušusį pagrindą patepkite aviečių džemu. 4. Garų vonelėje iš rpinkite šokoladą. Įmaišykite aviečių tyrę, liofilizuotas avietes ir DANSUKKER šviesųjį sirupą. Po to įmaišykite minkštą sviestą. 5. Gautą masę supilkite ant aviečių džemo, palyginkite. Palaukite, kol sustings, ir puoškite uogomis, morengų gabaliukais arba pagal savo skonį.

Naujausi įrašai

bottom of page