#470

Morkų užtepėlė su graikišku jogurtu


25 minutės
6–8 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

1 šaukštas alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis cukraus
1 stiklinė smulkiai sutarkuotų morkų
100 g graikiško tiršto jogurto
druskos ir citrinos sulčių pagal skonį

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir, nustatę vidutinę kaitrą, 1–2 minutes pakepinkite susmulkintą česnaką. Sudėkite morkas, suberkite cukrų, sumažinkite kaitrą ir pašutinkite maždaug 5 minutes.

2. Morkas ataušinkite ir sumaišykite su jogurtu, įberkite druskos pagal skonį, pagardinkite citrinų sultimis. Jei labai tiršta, galima įpilti truputį vandens.



IŠBANDYKITE: