#1103

Morkų ir baltojo šokolado saldainiai


15 min. (Zzz 12 val.)
6-8 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

200 g baltojo šokolado
30 g saldinto sutirštinto pieno
30 g DANSUKKER šviesiojo sirupo
100 g tarkuotų ir nuspaustų morkų
½ šaukštelio cinamono
½ šaukštelio muskato riešuto

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Nedidelę stačiakampę formelę (10×18 cm) išklokite kepimo popieriumi.

2. Ištirpinkite baltąjį šokoladą kartu su sutirštintu pienu ir DANSUKKER šviesiuoju sirupu. Nuolat maišykite – masė turi pasidaryti tirštesnė. Įmaišykite tarkuotas ir gerai nuspaustas morkas, prieskonius.

3. Gautą masę išpilkite į formą ir dėkite į šaldytuvą. Supjaustykite ir patiekite.

* Taip pat galite masę išpilstyti į silikonines saldainių formeles.



IŠBANDYKITE: