#1815

Morengai su šokoladu


1 val. 10 min.
4 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

50 g šokolado
2 kiaušinių baltymų
110 g cukraus
1 nubraukto šaukštelio prieskonių meduoliams

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinkite iki 100 °C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.
  2. Ištirpinkite šokoladą. Baltymus paplakite, kol susidarys putos, pamažu suberkite cukrų ir plakite, kol masė taps standi.
  3. Suberkite prieskonius, išmaišykite ir apšlakstykite šokoladu. Lengvai permaišykite mediniu iešmeliu taip, kad nesusiardytų šokolado raštai.
  4. Šaukštu dėkite masę į skardą.
  5. Kepkite apie valandą, kol morengai bus sausi ir tvirti.

Daugiau įkvepiančių receptų rasite naujame žurnalo VERDU IR KEPU numeryje.

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found