#1434

Moliūgų sriuba su lapiniais kopūstais


30 min.
4-6 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

1–2 lapinių kopūstų lapų
1 poro baltosios dalies
Aliejaus (kepti)
300 g nuvalyto moliūgo
2 vid. dydžio bulvių
1,2 l vištienos sultinio
Žiupsnelio druskos
1 šaukštelio „tabasco“ padažo

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Nukirpkite storąsias lapinių kopūstų dalis. Likusius kopūstus suplėšykite arba sukarpykite žirklėmis.
  2. Smulkiai supjaustykite porą ir pakepkite su šlakeliu aliejaus. Suberkite vidutinio dydžio kubeliais pjaustytus moliūgą ir bulves, taip pat – lapinius kopūstus. Viską kepkite maždaug 5–7 min., įpilkite sultinio, pagardinkite druska ir „tabasco“ padažu.
  3. Užvirinkite ir virkite, kol bulvės bus minkštos.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found