4-6 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
1–2 lapinių kopūstų lapų
1 poro baltosios dalies
Aliejaus (kepti)
300 g nuvalyto moliūgo
2 vid. dydžio bulvių
1,2 l vištienos sultinio
Žiupsnelio druskos
1 šaukštelio „tabasco“ padažo
1. Nukirpkite storąsias lapinių kopūstų dalis. Likusius kopūstus suplėšykite arba sukarpykite žirklėmis.
2. Smulkiai supjaustykite porą ir pakepkite su šlakeliu aliejaus. Suberkite vidutinio dydžio kubeliais pjaustytus moliūgą ir bulves, taip pat – lapinius kopūstus. Viską kepkite maždaug 5–7 min., įpilkite sultinio, pagardinkite druska ir „tabasco“ padažu.
3. Užvirinkite ir virkite, kol bulvės bus minkštos.