top of page

Moliūgų „cantucci“


Moliūgų „cantucci“, vmg receptas

6-8 asm.

Gaminimas 1 val.


Reikia:

  • 50 g minkšto sviesto

  • 100 g DANSUKKER cukranendrių cukraus „Demerara“

  • 2 šaukšteliai DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 2 kiaušiniai

  • 150 ml moliūgų tyrės

  • 240 g miltų

  • 1 šaukštelis kepimo miltelių

  • 50 g maltų migdolų

  • 50 g razinų

  • 1 šaukštelis prieskonių meduoliams

1. Paruoškite kepimo skardą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C.

2. Sviestą išsukite su DANSUKKER cukranendrių cukrumi „Demerara“ bei DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile. Palaipsniui sudėkite moliūgų tyrę ir kiaušinius.

3. Suberkite miltus, riešutus, prieskonius ir kepimo miltelius, sudėkite razinas. Viską išmaišykite.

4. Suformuokite du pailgus volelius, sudėkite juos ant skardos ir kepkite apie 30 min. Išimkite, trumpai paaušinkite, dantytu peiliu supjaustykite maždaug 1 cm storio riekelėmis. Sudėkite jas ant skardos ir padžiovinkite įkaitintoje iki 150 °C orkaitėje dar 10–15 min.

Naujausi įrašai

bottom of page