#704

Moliūgų „cantucci“


1 valanda
6-8 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

50 g minkšto sviesto
100 g DANSUKKER cukranendrių cukraus „Demerara“
2 šaukšteliai DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 kiaušiniai
150 ml moliūgų tyrės
240 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
50 g maltų migdolų
50 g razinų
1 šaukštelis prieskonių meduoliams
50 g maltų migdolų
1 šaukštelis kepimo miltelių
240 g miltų
150 ml moliūgų tyrės
2 kiaušiniai
2 šaukšteliai DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile
100 g DANSUKKER cukranendrių cukraus „Demerara“
50 g minkšto sviesto
50 g razinų
1 šaukštelis prieskonių meduoliams

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Paruoškite kepimo skardą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C.

2. Sviestą išsukite su DANSUKKER cukranendrių cukrumi „Demerara“ bei DANSUKKER vaniliniu cukrumi su natūralia vanile. Palaipsniui sudėkite moliūgų tyrę ir kiaušinius.

3. Suberkite miltus, riešutus, prieskonius ir kepimo miltelius, sudėkite razinas. Viską išmaišykite.

4. Suformuokite du pailgus volelius, sudėkite juos ant skardos ir kepkite apie 30 min. Išimkite, trumpai paaušinkite, dantytu peiliu supjaustykite maždaug 1 cm storio riekelėmis. Sudėkite jas ant skardos ir padžiovinkite įkaitintoje iki 150 °C orkaitėje dar 10–15 min.



IŠBANDYKITE: