#046

Mochitas. Nealkoholinis kokteilis su imbieru


10 minučių
4 asmenims
Lengvas


Rekomenduojame:

Lėtaeigė sulčiaspaudė „Philips Avance“

Lėtaeigė sulčiaspaudė iš „Philips Avance“ kolekcijos sukurta naudojant „MicroMasticating“ technologiją, kuri atveria vaisių ir daržovių ląsteles, kad iš mėgstamų produktų išspaustumėte kiekvieną lašelį. Ši 1 litro talpą turinti sulčiaspaudė ypač patiks tiems, kurie nemėgsta spausti sulčių vien dėl to, kad vėliau sunku išplauti įrenginio dalis. Šią lėtaeigę sulčiaspaudę galima plauti indaplovėje, o ir be jos viską išskalauti vos per kelias akimirkas, nes sulčiaspaudė neturi sietelio. Be to, į mėgstamas sultis galima pridėti žalumynų, lapų ar net riešutų, kuriuos ši sulčiaspaudė apdoros. O stiklinėje pasiliks visos naudingos produktų medžiagos.

www.philips.lt

Ingredientai:

4 žaliųjų citrinų
4 cm dydžio šviežio imbiero gabalėlio
8 šaukštų „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“

Cukranendrių cukrus yra auksaspalvis rusvas, ypatingo skonio ir aukščiausios kokybės cukrus, gaminamas iš cukranendrių, augančių Gajanoje, prie Demeraros upės, ir salose prie Afrikos pakrantės. Šis cukrus yra aukso spalvos su aromatiniu saldumu, sutrupintas dideliais kristalais.
www.dansukker.lt


1 šaukštelio „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Tai birūs cukraus milteliai su juodais grūdeliais. Pastarieji – ne kas kita, kaip natūralios vanilės orchidėjos dalelės, kurios suteikia cukrui švelnų vanilės skonį ir aromatą. Šiuo cukrumi gardinkite blynus, padažus, vaisius, gėrimus. Jis naudojamas vanilės padažui gaminti. Tai puikus priedas prie šventinių vaisių salotų ar karštų gėrimų.

www.dansukker.lt


1 l vandens
saujos šviežių mėtų
saujos ledukų

PARUOšIMO BŪDAS:



IŠBANDYKITE: