#345

Mocarelos salotos


15 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 saujų mėgstamų salotų lapų (gražgarsčių, špinatų, sultenių)
250 g mocarelos
100 g šviežių braškių
20 šviežių aviečių
 
Padažui:
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų vyno acto
1 šaukšto medaus
5 šviežių aviečių
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Į pasirinktus indus sudėkite salotų lapus, plėšytą mocarelą, braškes ir avietes.

2. Padažui skirtus produktus sutrinkite rankiniu smulkintuvu.

3. Paruoštu padažu apšlakstykite salotas ir patiekite.

*Salotas galite patiekti gražiuose stiklainiukuose.
Braškes ir avietes galite pakeisti prinokusiu mangu.



IŠBANDYKITE: