#1042

Migdoliniai keksiukai su ananasais


40 min.
12 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

250 g miltų
150 g maltų migdolų
150 g cukraus
2 kupinų šaukštelių kepimo miltelių
Žiupsnelio druskos
150 ml rūgpienio
100 ml aliejaus
100 ml ananasų tyrės
1 kiaušinio
Baltojo šokolado (aplieti)

PARUOšIMO BŪDAS:

• Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Paruoškite formeles keksiukams (~12 vnt.).
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, migdolus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

• Kitame inde sumaišykite rūgpienį, trintus ananasus, aliejų ir kiaušinį.

• Sumaišykite abudu mišinius šluotele ir sukrėskite tešlą į formeles. Kepkite ~25 min. Ataušinkite keksiukus ant grotelių.

• Puoškite tirpintu šokoladu ir ananasų „gėlėmis“.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: