top of page

Migdoliniai keksiukai su ananasais


Migdoliniai keksiukai su ananasais, vmg receptas

12 vnt.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 25 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 250 g miltų

  • 150 g maltų migdolų

  • 150 g cukraus

  • 2 kupinų šaukštelių kepimo miltelių

  • Žiupsnelio druskos

  • 150 ml rūgpienio

  • 100 ml aliejaus

  • 100 ml ananasų tyrės

  • 1 kiaušinio

  • Baltojo šokolado (aplieti)

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Paruoškite formeles keksiukams (~12 vnt.).

2. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, migdolus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.• Kitame inde sumaišykite rūgpienį, trintus ananasus, aliejų ir kiaušinį.

3. Sumaišykite abudu mišinius šluotele ir sukrėskite tešlą į formeles. Kepkite ~25 min. Ataušinkite keksiukus ant grotelių.

4. Puoškite tirpintu šokoladu ir ananasų „gėlėmis“.

Naujausi įrašai

bottom of page