#1066

Mielinės bandelės su kalakutiena ir čederio sūriu


30 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 g „Arvi“ kalakutų krūtinėlių faršo
1 svogūno
1 pakelio „Mantingos“ mielinės sluoksniuotos tešlos
180 g čederio sūrio
50 g šviežių mėgstamų žolelių mišinio
1 kiaušinio
1 šaukšto rūkytos paprikos
1 šaukšto kalendrų sėklų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite svogūną kubeliais ir pakepkite kartu su faršu keptuvėje. Kepdami pabarstykite druska ir pipirais bei rūkyta paprika.
  2. Susmulkinkite mėgstamas žoleles ir sudėkite į faršą, kai jis jau bus beveik iškepęs. Dar minutę pakepkite ir perdėkite į dubenį. Sutarkuokite čederio sūrį ir išmaišykite kartu su faršu.
  3. Tešlos lapelius perpjaukite pusiau. Į centrą dėkite įdaro, perlenkite ir kraštus suspauskite.
  4. Išplakite kiaušinį ir juo patepkite bandeles, pabarstykite grūstomis kalendrų sėklomis. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15–20 min.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found