#1005

Mėtinis kavos kokteilis


5 minutės
1 asmeniui
Lengvas

Ingredientai:

šlakelio kokosų pieno
80–100 ml brandintos „Paulig“ kavos
kelių šaukštų mėtinių ledų
šviežių mėtų (papuošti)
ledukų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Taures pripildykite ledukų ir supilkite kokosų pieną.
  2. Supilkite šaltą kavą.
  3. Uždėkite mėtinių ledų ir papuoškite mėtomis.

„Paulig“ baristų institutas pristato

ŠALTOS KAVOS BRANDINIMAS

150 g „Paulig Presidentti“ 100 proc. Arabica

1 l vandens

1,5 l talpos kavinuko nuspaudžiamu filtru (angl. french press)

  1. Suberkite maltą kavą į kavinuką.
  2. Užpilkite šaltu vandeniu.
  3. Išmaišykite.
  4. Padėkite į šaldytuvą 14–16 val.
  5. Nuspauskite filtrą ir perpilkite į kitą indą.
  6. Šaltai brandintą kavą šaldytuve galite laikyti iki savaitės.
Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: