#012

Varškinės mėsainių bandelės


40 minučių
6 vnt.
Vidutinis

Ingredientai:

180 g varškės
2 kiaušinių
½ stiklinės pieno
6 saulėje džiovintų pomidorų
didelės saujos šviežių gražgarsčių
2 šaukštų agavų arba klevų sirupo
2,5 šaukštelio kepimo miltelių
1–1,5 stiklinės miltų
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Trintuvu sutrinkite varškę su šlakeliu pieno, sirupu, kiaušiniais, druska, pipirais ir kepimo milteliais.

2. Susmulkinkite gražgarstes ir saulėje džiovintus pomidorus.

3. Į varškės masę supilkite pieną, suberkite smulkintus pomidorus ir gražgarstes. Išmaišykite.

4. Po truputį maišydami suberkite miltus. Užminkykite nekietą tešlą.

5. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite suformuotas bandeles.

6. Kepkite 180 °C orkaitėje apie 25–30 min.



IŠBANDYKITE: