#606

Meksikietiškas mėsainis


Gaminimas 10 min. Kepimas 15 min.
2 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

350 g maltos jautienos
3–4 šakelės kalendrų
1 konservuota Chalapos paprika
Žiupsnelis maltų aitriųjų paprikų
½ stiklinės virtų juodųjų pupelių
1 pomidoras
1 prinokęs avokadas
2 riekelės sūrio (geriausiai tiks čederis, edamas, gouda)
1 raudonasis svogūnas
1 žalioji citrina
FELIX „Mexican Salsa“ kečupo
2 bandelės mėsainiams
Druskos
Aliejaus kepti
Žiupsnelis maltų aitriųjų paprikų
½ stiklinės virtų juodųjų pupelių
1 pomidoras
1 prinokęs avokadas
2 riekelės sūrio (geriausiai tiks čederis, edamas, gouda)
1 raudonasis svogūnas
1 žalioji citrina
FELIX „Mexican Salsa“ kečupo
2 bandelės mėsainiams
Druskos
Aliejaus kepti
1 konservuota Chalapos paprika
3–4 šakelės kalendrų
350 g maltos jautienos

PARUOšIMO BŪDAS:

1.     Smulkiai supjaustykite Chalapos papriką, kalendras, sumaišykite su malta jautiena, įberkite aitriųjų paprikų, druskos, išmaišykite ir suformuokite mėsainius. Kepkite juos kepsninėje keptuvėje arba ant grotelių. Prieš baigdami kepti uždėkite ant kiekvieno besikepančio mėsainio po riekelę sūrio ir palaukite, kol jis šiek tiek išsilydys.

2.     Paskrudinkite mėsainių bandeles.

3.     Virtas juodąsias pupeles sutrinkite trintuvu arba sumaigykite šakute su žiupsneliu druskos, trupučiu aliejaus ir žaliosios citrinos sultimis.

4.     Svogūną supjaustykite plonai ir pašlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

5.     Mėsainio konstravimo taisyklės yra vienodos: dėkite ingredientus kaip patogu jums ir nepamirškite FELIX „Mexican Salsa“ kečupo!



IŠBANDYKITE: