#

Mažieji meduoliukai su aitriąja paprika


20 min.
3-4 skardos
Lengvas

Ingredientai:

200 ml vandens
200 ml cukraus sirupo
425 g rudojo cukraus
250 g sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai maltų gvazdikėlių
2,5 šaukštelio cinamono
2 šaukšteliai malto imbiero
1 kg miltų
Juodųjų pipirų
2 šaukšteliai malto imbiero
2,5 šaukštelio cinamono
2 šaukšteliai maltų gvazdikėlių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
250 g sviesto
425 g rudojo cukraus
200 ml cukraus sirupo
200 ml vandens
1 kg miltų
Juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Užvirinkite vandenį, sirupą ir cukrų, virkite, kol cukrus ištirps, nukaiskite ir sudėkite sviestą. Išmaišykite.
  2. Sudėkite likusius ingredientus ir užminkykite tešlą. Ji bus skystoka, bet taip turi būti.
  3. Palikite nakčiai šaltoje vietoje.
  4. Kitą dieną plonai kočiokite ir spauskite norimos formos sausainius. Kepkite iki 175 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8 min.


IŠBANDYKITE: