#071

Maskarponės varškėčiai-spurgos


20 minučių
4 asmenims
Vidutinis

Ingredientai:

250 g maskarponės
5 šaukštų DAN SUKKER cukraus PANEVĖŽIO PLIUS
1 šaukštelio kepimo miltelių
3 kiaušinių
2 šaukštų aguonų
200 g kvietinių miltų
½ l aliejaus kepti

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Maskarponę ištrinkite su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberkite aguonas. Išmaišykite.

2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir užminkykite tešlą.

3. Aliejų supilkite į puodą. Įkaitinkite iki 160 °C.

4. Drėgnomis rankomis suformuokite spurgytes ir kepkite jas vartydami, kol gražiai apskrus.

5. Išimkite ant popierinių servetėlių, kad nugertų riebalų perteklių.



IŠBANDYKITE: