6 asm.
Gaminimas 1 val.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
6 vištos blauzdelių
Marinatui:
20 razinų
4 skiltelių česnako
½ tarkuotos citrinos žievelės
2 cm dydžio šv.imbiero gabalėlio
½ aitriosios paprikos be sėklų
4 šaukštų aliejaus
druskos
Kepimui:
500 g žalių vynuogių be kauliukų
1 citrinos
saujos džiovintų abrikosų
1. Marinatui skirtus produktus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos masės. Vištieną įtrinkite paruoštu marinatu ir palaikykite apie valandą (galite įtrinti iš vakaro).
2. Orkaitę įkaitinkite iki 180`c. Blauzdeles sudėkite į skardą kartu su vynuogėmis, abrikosais ir citrinos skiltelėmis. Pašlakstykite likusiu marinatu ir kepkite apie 30 min.