#779

Marinuotos kreivabudės


30 minučių + 12 valandų marinuoti
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

400 g kreivabudžių
Aliejaus kepti
1 cinamono lazdelė
4–5 gvazdikėliai
4–5 kvapiųjų pipirų žirneliai
2 lauro lapai
4 šaukštai sojų padažo
4 šaukštai balzaminio acto
1 šaukštas agavų sirupo

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite kreivabudes iki taps auksinės spalvos.

2. Į puodą įpilkite stiklinę vandens, sudėkite prieskonius ir pavirkite 5 min. Nukaiskite, į marinatą supilkite sojų padažą, actą ir sirupą, išmaišykite, ataušinkite.

3. Atvėsusiu sirupu užpilkite keptas kreivabudes ir palikite šaltoje vietoje 12 val.



IŠBANDYKITE: