#625

Skaniausios pasaulyje marinuotos alyvuogės


15 min + 2 val ZZZ
500 g marinuotų alyvuogių
Lengvas

Ingredientai:

400 g įvairių alyvuogių
300 ml aliejaus
1 citrinos sulčių
1 apelsino sulčių
1 aitriosios paprikos
3–4 skiltelių česnako
5–6 šakelių čiobrelio
1 lauro lapo
2–3 apelsino žievelių juostelių
1 šaukštelio druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Alyvuoges nuvarvinkite ant sieto. Česnaką susmulkinkite, aitriąją papriką supjaustykite.

2. Sudėkite alyvuoges į stiklainį, suberkite česnaką ir aitriąją papriką, įdėkite apelsino žievelę, čiobrelį, lauro lapą ir užpilkite apelsinų ir citrinų sultimis bei aliejumi.

3. Palikite marinuotis bent 2 val.



IŠBANDYKITE: