#625

Skaniausios pasaulyje marinuotos alyvuogės


15 min + 2 val ZZZ
500 g marinuotų alyvuogių
Lengvas

Ingredientai:

400 g įvairių alyvuogių
300 ml aliejaus
1 citrinos sultys
1 apelsino sultys
1 aitrioji paprika
3–4 skiltelės česnako
5–6 šakelės čiobrelio
1 lauro lapas
2–3 apelsino žievelės juosteles
1 šaukštelis druskos
2–3 apelsino žievelės juosteles
1 lauro lapas
5–6 šakelės čiobrelio
3–4 skiltelės česnako
1 aitrioji paprika
1 apelsino sultys
1 citrinos sultys
300 ml aliejaus
400 g įvairių alyvuogių
1 šaukštelis druskos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Alyvuoges nuvarvinkite ant sieto. Česnaką susmulkinkite, aitriąją papriką supjaustykite.

2. Sudėkite alyvuoges į stiklainį, suberkite česnaką ir aitriąją papriką, įdėkite apelsino žievelę, čiobrelį, lauro lapą ir užpilkite apelsinų ir citrinų sultimis bei aliejumi.

3. Palikite marinuotis bent 2 val.



IŠBANDYKITE: