top of page

Margas troškinys su antiena


Margas troškinys su antiena, vmg receptai

4 asm.

Gaminimas 45 min.


Reikia:

  • 340 g LAPINO PUOTA ančių kulšelių mėsos (troškinti, kepti)

  • 1 didelio batato (apie 400–450 g)

  • 1 nedidelio brokolio

  • 2 valgomųjų („šalotinių“) svogūnėlių

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 citrinos sulčių

  • 1 šaukšto Provanso žolelių

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Žiupsnelis druskos

  • 2 šaukštų aliejaus (apkepti)

  • Baltų ir laukinių ryžių (patiekti)

1. LAPINO PUOTA ančių kulšelių mėsą (troškinti, kepti) apkepkite gana stiprioje kaitroje.

2. Daržoves nuvalykite, supjaustykite, brokolį suskirstykite žiedynais.

3. Pirmiausia apkepkite svogūnus ir česnaką, po to pridėkite batatus, kepkite juos, kol apskrus, ir sumaišykite su mėsa. Įberkite druskos ir Provanso žolelių.

4. Užpilkite apie 300 ml vandens (arba sultinio), supilkite citrinos sultis ir troškinkite, kol batatai suminkštės.

5. Pabaigoje sudėkite brokolius ir įberkite šviežiai grūstų juodųjų pipirų.

6. Troškinimo metu galite įpilti daugiau vandens, jei matote, kad trūksta. Bet troškinys turi troškintis, o ne virti. Patiekite su ryžiais.

Naujausi įrašai

bottom of page