#1056

Makaronai su baklažanų padažu


30 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

2 orkaitėje keptų baklažanų
1 orkaitėje keptos paprikos
400 g (mažos skardinės) smulkintų
pomidorų savo sultyse
1 svogūno
2–3 skiltelių česnako
Žiupsnelio druskos
Aliejaus (kepti)
Šviežių petražolių ir kalendrų, aitriosios paprikos miltelių
400 g vamzdelių formos (penne) makaronų GINTARINIAI

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite ir viską pakepinkite su trupučiu aliejaus, kol suminkštės.

2. Baklažanus ir papriką nulupkite, supjaustykite nedideliais gabaliukais, suberkite į keptuvę su svogūnais ir česnakais.

3. Trumpai pakaitinkite, tada supilkite smulkintus pomidorus ir nugarinkite dalį skysčio. Pasūdykite, įberkite aitriųjų paprikų.

4. Išvirkite vamzdelių formos makaronus GINTARINIAI, kaip nurodyta ant pakuotės. Patiekite kartu su padažu ir smulkintais žalumynais.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE: