#1020

Makaronai su antiena


20 min.
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

1 vid. dydžio svogūno
200 g rudųjų pievagrybių
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio cukraus
Lydyto sviesto (kepti)
200 ml neriebios grietinėlės
40 g KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė
400 g figūrinių makaronų

PARUOšIMO BŪDAS:

• Šiaudeliais supjaustykite svogūną, pabarstykite cukrumi ir sukrėskite į keptuvę, kepkite su sviestu, kol suminkštės.

• Pievagrybius supjaustykite ketvirtadaliais ir kepkite viską kartu dar 5 min.. Sudėkite KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė riekeles ir lengvai apkepkite.

• Pabaigoje supilkite grietinėlę, išmaišykite ir nugarinkite maždaug pusę. Paragaukite, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.

• Patiekite su makaronais.

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found