#210

Lietiniai blynai su bananais, braškėmis ir imbieru


15 minučių
4 vnt.
Lengvas

Ingredientai:

1 cm šviežio imbiero gabalėlio
2 šaukštų „Dansukker“ cukraus „Panevėžio plius“

Iš Lietuvoje užaugintų cukrinių runkelių pagamintas cukrus „Panevėžio Plius” – tai produktas, kuris kaip saldiklis naudojamas beveik viskam: kepiniams, uogienei, sultims pasaldinti ir t.t. Cukrus sustiprina natūralų vaisių, uogų, daržovių skonį ir kvapą.

www.dansukker.lt


1 žaliosios citrinos žievelės
1 šaukšto žaliosios citrinos sulčių
4 šaukštų aliejaus kepti
1 šaukštelio „Dansukker“ cukraus miltelių

Šie cukraus milteliai visada išliks smulkūs ir nesukibs į gabaliukus, nes pagaminti pagal modernią technologiją. Cukraus milteliai tinka pyragams kepti, desertams gaminti, glajui ir kepinių puošybai.

www.dansukker.lt


2 bananų
8 braškių

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Keptuvėje išlydykite cukrų, suberkite smulkintus bananus, tarkuotą imbierą, tarkuotą žaliosios citrinos žievelę ir žaliosios citrinos sultis. Permaišykite. Nukelkite nuo ugnies ir suberkite į keturias dalis supjaustytas braškes.

2. Gautą įdarą dėkite ant blynelių ir suvyniokite.

3. Blynelius iš abiejų pusių apkepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ir patiekiant apibarstykite cukraus milteliais.



IŠBANDYKITE: