#089

Lašišos tartaras su pasiflorais


10 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

300 g šviežios lašišos
1 pasifloros vaisiaus
4 šakelių šviežių kalendrų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų
druskos, pipirų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
4 šakelių šviežių kalendrų
1 pasifloros vaisiaus
300 g šviežios lašišos

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Smulkiai sukapokite lašišą.

2. Pusiau perpjaukite pasiflorą. Šaukšteliu išimkite sėklas.

3. Kapotą lašišą sumaišykite su pasifloros sėklomis, smulkintomis kalendromis, druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Išmaišykite.

4. Patiekite su šviesios duonos skrebučiais.



IŠBANDYKITE: