#794

Lašišos salotos su kuminų padažu


30 minučių
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

Žiupsnelio maltos Kajeno paprikos
1/4 šaukštelio malto kumino
1 šaukšto šviežiai spaustų citrinos sulčių
150 g graikiško jogurto
Padažui:
200 g sūdytos arba rūkytos lašišos
70 g špinatų
50 g alyvuogių
1 brokolio
1/4 nedidelio svogūno
Kelių šakelių šviežių krapų
Druskos, juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Brokolį išskirstykite smulkiais žiedynais ir apvirkite kelias minutes verdančiame vandenyje.
2. Nusausinkite ir sumaišykite lėkštėse su pjaustytomis alyvuogėmis ir žalumynais.
3. Ant viršaus išdėliokite lašišą.
4. Paruoškite padažą: smulkiai sukapokite svogūną, krapus ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Patiekite su salotomis.


IŠBANDYKITE: