top of page

Lašišos salotos su kumino padažu


Reikia:

  • Žiupsnelio maltos Kajeno paprikos

  • 1/4 šaukštelio malto kumino

  • 1 šaukšto šviežiai spaustų citrinos sulčių

  • 150 g graikiško jogurto

  • Padažui:

  • 200 g sūdytos arba rūkytos lašišos

  • 70 g špinatų

  • 50 g alyvuogių

  • 1 brokolio

  • 1/4 nedidelio svogūno

  • Kelių šakelių šviežių krapų

  • Druskos, juodųjų pipirų


1. Brokolį išskirstykite smulkiais žiedynais ir apvirkite kelias minutes verdančiame vandenyje.

2. Nusausinkite ir sumaišykite lėkštėse su pjaustytomis alyvuogėmis ir žalumynais.

3. Ant viršaus išdėliokite lašišą.

4. Paruoškite padažą: smulkiai sukapokite svogūną, krapus ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Patiekite su salotomis.

Naujausi įrašai

bottom of page