#

Lašišos kepsnys su keptų ananasų skiltelėmis


55 minutės
6–8 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

½ kg batatų
½ ananaso
100 g razinų
kelių šaukštų sojų padažo
šlakelio brendžio
1 žaliosios citrinos
gabalėlio imbiero
1 kg lašišos filė
druskos, juodųjų pipirų
kelių šaukštų sviesto
šlakelio aliejaus
druskos, juodųjų pipirų
1 kg lašišos filė
gabalėlio imbiero
1 žaliosios citrinos
šlakelio brendžio
kelių šaukštų sojų padažo
100 g razinų
½ ananaso
½ kg batatų
kelių šaukštų sviesto
šlakelio aliejaus

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Batatus nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis, ananasą – taip pat.
  2. Maisto smulkintuvu sutrinkite razinas, sojų padažą, brendį, imbiero gabalėlį ir įspauskite citrinos sulčių.
  3. Į kepimo formą sudėkite pjaustytas daržoves, apšlakstykite aliejumi, užberkite druskos, pipirų ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
  4. Tuomet į kepimo formą sudėkite lašišą, užtepkite ją paruoštu padažu ir kepkite dar apie 15 minučių.


IŠBANDYKITE: