#662

LAŠIŠOS KEPSNELIAI SU APELSINAIS


10 min
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

4 gabalėlių lašišos filė LIDL
2 apelsinų
1 šaukšto klevų sirupo
1 šaukštelio apelsinų sulčių
1 šaukštelio garstyčių
½ šaukštelio trinto česnako
druskos, juodųjų pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Nutarkuokite žievelę nuo pusės vieno apelsino, jos prireiks glazūrai.

2. Tuomet abu apelsinus supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite kepimo formoje.

3. Ant išdėliotų apelsinų sudėkite lašišos gabalėlius.

4. Dubenėlyje sumaišykite apelsino žievelę su klevų sirupu, apelsinų sultimis, garstyčiomis ir česnaku. Pagardinkite druska ir pipirais.

5. Paruošta glazūra aptepkite lašišos kepsnelius ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 6-8 minutes.

 

Visus šviežius produktus galite rasti LIDL.

 



IŠBANDYKITE: