#609

Lašišos ir makaronų salotos


Gaminimas – tiek, kiek verda makaronai
2 asm.
Lengvas


Rekomenduojame:

FELIX bazilikų tyrė

Viena populiariausių prieskoninių žolelių tūbelėje. Patogu, visada šviežia ir skanu. Tūbelė neužima daug vietos ir ją galima laikyti kambario temperatūroje.

Ingredientai:

120 g sūdytos lašišos
50 g sausų makaronų (galima imti spalvotuosius)
100 g salotų lapų mišinio
2–3 šaukštai kaparėlių
1 šaukštelio FELIX bazilikų tyrės

Viena populiariausių prieskoninių žolelių tūbelėje. Patogu, visada šviežia ir skanu. Tūbelė neužima daug vietos ir ją galima laikyti kambario temperatūroje.


2 šaukštų citrinų sulčių
2 šaukštų aliejaus
Druskos
5-6 baltųjų smidrų
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio FELIX bazilikų tyrės

Viena populiariausių prieskoninių žolelių tūbelėje. Patogu, visada šviežia ir skanu. Tūbelė neužima daug vietos ir ją galima laikyti kambario temperatūroje.


2–3 šaukštai kaparėlių
100 g salotų lapų mišinio
50 g sausų makaronų (galima imti spalvotuosius)
2 šaukštų aliejaus
Druskos
120 g sūdytos lašišos
5-6 baltųjų smidrų

PARUOšIMO BŪDAS:

1.     Išvirkite makaronus.

2.     Smidrus nuvalykite, išvirkite pasūdytame vandenyje.

3.     Į lėkštę sudėkite salotų lapus, makaronus,smidrus,  gražiai išdėliokite lašišos riekeles ir pabarstykite kaparėliais.

4.     Sumaišykite FELIX bazilikų tyrę, citrinos sultis ir aliejų, įberkite druskos.

5.     Pagardinkite salotas padažu su FELIX bazilikų tyre.

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found