#1408

Lašišos didkepsniai su apelsinų glajumi


25 min.
4 asm.
Vidutinis

Ingredientai:

4 lašišos didkepsnių (po 150–180 g)
Aliejaus (kepti)
Glajui:
2 apelsinų
1 šaukšto medaus
2 šaukštų „hoisin“ padažo
Sezamų (pabarstyti)
Svogūnų laiškų, kalendrų, aitriųjų paprikų (patiekti)

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Lašišos didkepsnius kepkite iš abiejų pusių keptuvėje su trupučiu aliejaus.
  2. Glajui sumaišykite apelsinų sultis, medų ir „hoisin“ padažą.
  3. Iškeptus didkepsnius patepkite glajumi iš abiejų pusių. Patiekite pabarstę sezamais ir su žalumynais.

 

Raktažodžiai:


IŠBANDYKITE:


No items found