#1045

Lašiša su kaparėliais ir šparaginėmis pupelėmis


1 val. 40 min.
2 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

350 g lašišos filė
200 g šparaginių pupelių
1 skiltelės česnako
500 ml daržovių sultinio
150 ml baltojo sauso vyno
kelių šviežių čiobrelių šakelių
šlakelio alyvuogių aliejaus
1 šaukšto kaparėlių
1 šaukštelio garstyčių

PARUOšIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite lašišą ir česnaką.
  2. Stiklainiuose susluoksniuokite daržoves ir lašišos gabaliukus.
  3. Įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir įdėkite garstyčių.
  4. Sudėkite kaparėlius ir čiobrelius.
  5. Užpilkite vynu ir sultiniu.
  6. Sandariai užsukite ir „virkite“ indaplovėje nustatę apie 1,5 val. plovimo programą.


IŠBANDYKITE: