4 asm.
Gaminimas 35 min.
Reikia:
4–5 lapinio kopūsto lapų
1,5 l sultinio
4–5 bulvių
1 morkos
1 svogūno
Lydyto sviesto (kepti)
4–5 plonų šviežių dešrelių
Žiupsnelio druskos
1. Išimkite storąją lapinio kopūsto dalį, likusius lapus supjaustykite, pabarstykite druska ir trumpam atidėkite. 2. Supjaustykite svogūną, morką ir pakepkite juos svieste storasieniame puode. Taip pat supjaustykite bulves ir sudėkite jas į puodą kepti. Bulves 1–2 min. apkepkite. 3. Supilkite į puodą sultinį, užvirinkite, suberkite lapinius kopūstus. Virkite, kol bulvės suminkštės. 4. Dešreles supjaustykite gabaliukais, sudėkite į puodą. Virkite dar 4–5 min. Pabaigoje pasūdykite.