#278

Kvietinės kruopos su pomidorais ir prieskoninėmis žolelėmis


20 minučių

Ingredientai:

200 g virtų FASMA kvietinių kruopų
3 pomidorų
1 mėlyno svogūno
½ citrinos sulčių
1 šaukšto cukraus
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
saujos petražolių
žiupsnio šviežių kalendrų
žiupsnio šviežių krapų
druskos, pipirų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus ir svogūną.

2. Susmulkinkite kalendras, petražoles ir krapus.

3. Į virtas kvietines kruopas suberkite pomidorus, svogūnus ir žoleles, pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite.

Garnyras tiks prie keptos vištos ir šašlykų.



IŠBANDYKITE: