top of page

Kuskuso salotos pagal „ZATAR falafel & hummus“


Kuskuso salotos pagal „ZATAR falafel & hummus“, vmg receptas

4-5 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

Salotoms:

  • 250 g kuskuso kruopų

  • 60 g razinų

  • 300 ml daržovių sultinio

  • 125 g tarkuotų morkų

  • 125 g raudonos saldžiosios paprikos

  • 40 g mėlynųjų svogūnų

  • 20 g petražolių

  • 60 g virtų avinžirnių

Padažui:

  • 60 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus

  • 15 ml citrinų sulčių

  • 6 g traiškyto česnako

  • 4 g maltų kuminų

  • 4 g maltos kalendros

  • 2 g malto imbiero

  • 6 g druskos

1. Kuskuso kruopas ir razinas užpilkite sultiniu, išmaišykite ir palikite, kad išbrinktų ir šiek tiek atvėstų.

2. Iš padažui skirtų ingredientų sumaišykite padažą.

3. Eilės tvarka į kuskusą įmaišykite: padažą, daržoves, avinžirnius. Viską gerai išmaišykite. Patiekti siūlome su smulkiai kapotais šviežių kalendrų lapeliais.

Naujausi įrašai

bottom of page