#730

Kukuliai su spanguolių padažu


45 minutės
4 asmenims
Lengvas

Ingredientai:

600 g maltos paukštienos
½ smulkiai pjaustyto svogūno
50 g smulkiai pjaustytos rūkytos šoninės
Druskos
Miltų kukuliams apvolioti
Lydyto sviesto kepti
1 stiklinė vištienos sultinio
2–3 šaukštai spanguolių
½ šaukštelio maltų kalendrų sėklų
2–3 šaukštai spanguolių
1 stiklinė vištienos sultinio
Lydyto sviesto kepti
Miltų kukuliams apvolioti
Druskos
50 g smulkiai pjaustytos rūkytos šoninės
½ smulkiai pjaustyto svogūno
600 g maltos paukštienos
½ šaukštelio maltų kalendrų sėklų

PARUOšIMO BŪDAS:

1. Sumaišykite smulkiai maltą paukštieną, svogūną, šoninę, pagardinkite druska ir maltomis kalendromis. Suformuokite kukulius, juos apvoliokite miltuose ir apkepkite lydytame svieste.

2. Supilkite sultinį, sudėkite spanguoles ir pavirkite, kol padažas sutirštės.



IŠBANDYKITE: